Tapp-ancsra fel!

 2009.07.14. 05:44

Hú, ma már kedd van. Jó gyorsan telik az idő. Nem lehetne lassítani rajta? Na jó, ez nem tartozik ide. Tegnap hajnalban végre kipróbáltam az Instrukcional 1-et Teresától. Valójában olyan ez, mint a Basic workout magyarázó videója, és annak egy lassabb verziója. Valóban ez is nagyon jó, hiszen csináltatja a gyakorlatokat  folyamatosan, csak kicsit lassabban.

Mindig ámulva olvasok erről a mozgásról. Egy szintén lelkes leányzó fordít nekünk mindent a Tappról. (SATI, köszönet itt is érte!) Gyűjtöm én is az információkat lelkesen. Ez a torna hihetetlen, hogy mennyire jótékonyan hat az egész szervezetre. De igaz! A vélemények azt mutatják, hogy Magyarországon is nagy rajongótáborra tesz szert Teresa anyánk. :)

Hm, megyek is, magamra öltöm a tornacuccomat, mert mára is be van ám tervezve. Annyira jó, hogy rövidek és hatásosak ezek az anyagok. Ugyanis így nem kell annyira korán felkelnem.

Tapp-ancsra fel! :D

Jogica

Címkék: tapp

A bejegyzés trackback címe:

https://egyre-karcsubban.blog.hu/api/trackback/id/tr921245125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása